Radified Community Forums
http://radified.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl
Rad Community Non-Technical Discussion Boards >> YaBB Forum Software + Rad Web Site >> Access point node
http://radified.com/cgi-bin/yabb2/YaBB.pl?num=1266827018

Message started by stephanie on Feb 22nd, 2010 at 2:23am

Title: Access point node
Post by stephanie on Feb 22nd, 2010 at 2:23am
When i travel from one node to another node, it always disconnect, what can i do to solve this problem ?

Title: Re: Access point node
Post by NightOwl on Feb 22nd, 2010 at 11:04am
@ stephanie

I don't know the exact details, but your sign-in is cookie based--and I think it may be specific to a *local* machine--and will not follow you to other computers on your network.

I have no idea if you can change your network settings to have your forum sign-in follow you from machine to machine--but I think that's what you would need to setup, if it's possible.

Let us know what you find out!

Title: Re: Access point node
Post by MrMagoo on Feb 23rd, 2010 at 1:09am
Stephanie,

I'm not clear on your question.  Are you saying you get signed out of the site, as NightOwl is assuming?  Or is your question about a wireless network?  Or something else entirely?  Please be specific about what these nodes are and what you are getting signed out of.

Title: Re: Access point node
Post by Rad on Feb 23rd, 2010 at 11:06am
Sometimes when I travel from one node to another, I get a little disoriented myself. But that has nothing to do with the site, or even computers.  :)

Title: Re: Access point node
Post by NightOwl on Feb 24th, 2010 at 12:00pm
@ Rad


Quote:
I get a little disoriented myself. But that has nothing to do with the site, or even computers.

Are your *nodes* in the clouds?

What exactly are you *smoking*  :D !

Title: Re: Access point node
Post by modke on Oct 7th, 2010 at 2:36pm
lol i've got same problem!

Radified Community Forums » Powered by YaBB 2.4!
YaBB © 2000-2009. All Rights Reserved.