Welcome, Guest. Please Login
 
  HomeHelpSearchLogin FAQ Radified Ghost.Classic Ghost.New Bootable CD Blog  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Ghost 10: Service not running (Read 4764 times)
rulirahm
Radmeister
**
Offline


The Norton Ghost 1

Posts: 82
Asia


Back to top
Ghost 10: Service not running
Dec 13th, 2006 at 7:18am
 
I'm often getting error at the systray of Norton Ghost 10:

"Norton Ghost
unable to connect to the agent. Service not running."


But, few minutes after that, looks like the service start to running normally again because the "x" sign (colored with red) at the systray, is gone. I doubt about it so I just restart my PC and Ghost running normally again. The error often happens after I turn off my PC for a long time. Mostly, I turn off PC at 03:00am and turn it on at 20:00pm.

What must I do? Can I just leave the error for a while and let the service starts by itself?
 

RR
 
IP Logged
 

John.
Übermensch
*****
Offline



Posts: 2072


Back to top
Re: Ghost 10: Service not running
Reply #1 - Dec 13th, 2006 at 9:49am
 
Check to see that the Norton Ghost service in XP is set to automatic:

My Computer/right click/Manage
Services

Look for Norton Ghost service.  Is it started and set to automatic?  If not, double click and change the startup type.

See if that helps.
 

Ghost4me  Ghost 9, 10, 12, 14, 15.  Windows XP, Vista, Windows 7
 
IP Logged
 
rulirahm
Radmeister
**
Offline


The Norton Ghost 1

Posts: 82
Asia


Back to top
Re: Ghost 10: Service not running
Reply #2 - Dec 13th, 2006 at 11:19am
 
Quote:
Is it started and set to automatic?

Yes, started and automatic.
 

RR
 
IP Logged
 
John.
Übermensch
*****
Offline



Posts: 2072


Back to top
Re: Ghost 10: Service not running
Reply #3 - Dec 13th, 2006 at 1:03pm
 
Next time you get the red X, check and see if the service is running.

Are your backups working ok and verified? 

Not sure why the service isn't active all the time.
 

Ghost4me  Ghost 9, 10, 12, 14, 15.  Windows XP, Vista, Windows 7
 
IP Logged
 
rulirahm
Radmeister
**
Offline


The Norton Ghost 1

Posts: 82
Asia


Back to top
Re: Ghost 10: Service not running
Reply #4 - Dec 13th, 2006 at 7:12pm
 
The backup working just fine.
 

RR
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print