Welcome, Guest. Please Login
 
  HomeHelpSearchLogin FAQ Radified Ghost.Classic Ghost.New Bootable CD Blog  
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print
Something Odd ?? (Read 3469 times)
ckcc
Technoluster
***
Offline



Posts: 161
South Carolina, USA


Back to top
Something Odd ??
May 18th, 2009 at 10:29am
 
I normally use the backspace key to go back to previous web pages... but lately I have noticed something strange that only happens here in the rad forum.

If i start from the forum home and go to a board, then choose a topic, after reading it I backspace and it takes me back to the board (normal). but when I backspace again to get to the home page it takes me forward to the topic I just read. If I use the back button in IE then it works as expected.

So far this is only happening here and I just recently noticed it... a few weeks ago maybe. at first I was using IE7 in vista when I noticed it but later installed IE8 and is still happening. I have not tested in any other browsers or OS. Was just wondering if anyone else could reproduce this and if maybe it is something with YaBB causing it.
 

If anything can go wrong, it already did, and you just now noticed it.
 
IP Logged
 

ckcc
Technoluster
***
Offline



Posts: 161
South Carolina, USA


Back to top
Re: Something Odd ??
Reply #1 - May 18th, 2009 at 10:37am
 
Ok, I went to the YaBB forums and tested and backspace works fine there.
 

If anything can go wrong, it already did, and you just now noticed it.
 
IP Logged
 
ckcc
Technoluster
***
Offline



Posts: 161
South Carolina, USA


Back to top
Re: Something Odd ??
Reply #2 - May 18th, 2009 at 11:59am
 
I have 4 other computers here at home besides my laptop, all with a mix of xp & vista, IE 7 & 8. I could not reproduce the problem on any of them.

So I got to thinking.... and decided to try deleting temp internet files.... and so far the problem seems to be solved!!

It had been driving me nuts but just not enough to troubleshoot it until now.
 

If anything can go wrong, it already did, and you just now noticed it.
 
IP Logged
 
Rad
Radministrator
*****
Offline


Sufferin' succotash

Posts: 4090
Newport Beach, California


Back to top
Re: Something Odd ??
Reply #3 - May 18th, 2009 at 2:00pm
 
Smiley

I am always interested in quirks the forums/site may be generating.

Nice troubleshooting.
 
WWW  
IP Logged
 
ckcc
Technoluster
***
Offline



Posts: 161
South Carolina, USA


Back to top
Re: Something Odd ??
Reply #4 - May 18th, 2009 at 7:17pm
 
Ok, it's still doing it, works sometimes, other times doesn't. It's nothing worth spending much time on any way. just wondered if anyone else has seen this. doesn't do it in firefox either. seems to just be something with this laptop and IE. oh well.
 

If anything can go wrong, it already did, and you just now noticed it.
 
IP Logged
 
Page Index Toggle Pages: 1
Send Topic Print